VORES SPECIALER OMFATTER

BADEVÆRELSE


Er du på udkik efter et nyt badeværelse er du helt stikkert stødt på nogle af disse spørgsmål: Hvad er din stil, hvilke materialer skal du vælge og hvad kan lade sig gøre på netop dit badeværelse?

Uanset størrelse og budget kan vi hjælpe dig med at skabe dit individuelle badeværelse.


Vælg altid en professionel VVS-installatør med stor viden og erfaring. Det får du, når du vælger Florboe VVS. 

Et badeværelse er oftest forbundet med boligens komfort. Et nyt badeværelse kan øge boligens samlede komfort, og samtidig øge boligens samlede værdi. Et moderne og funktionelt badeværelse får du glæde af mange år ud i fremtiden. Uanset om du overvejer ombygning, udvidelse eller totalrenovering, så er Florboe VVS din profesionelle  samarbejdspartner.


Hvad skal du være opmærksom på? 

Du skal stille store krav til din samarbejdspartner. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at din samarbejdspartner har fokus på kvalitet, både hvad angår valg af produkter og ikke mindst arbejdets udførelse. Årsagen er, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt, derfor er valg af materialer og komponenter i høj kvalitet vigtige. Hvis ikke produkterne er af rette kvalitet, og samtidig ikke bliver monteret korrekt, så kan det medføre vand- og fugtskader på din bolig, som i værste fald kan ødelægge vægge, gulve og lofter på længere sigt.

Hvis du vælger Florboe VVS, så vil du opleve stort engagement fra alle som måtte være involveret i opgaven. Samtidig er vi stolte af vores håndværk, og har derfor altid fokus på det endelige resultat.

Lad Florboe VVS være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden, og lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse.

VVS TIL ERHVERV

Gennem mange år har Florboe VVS leveret kvalitetsarbejde til vores erhvervskunder.

Vores kundeportefølje dækker en bred gruppe af forskellige kunder, blandt andet:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Boligforeninger
  • Skoler
  • Offentlige institutioner og virksomheder

Vi tilbyder en lang række af løsninger og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi går altid til opgaven med et stort engagement, og et fokus på at levere den bedst mulige kvalitet.

For vores erhvervskunder løser vi f.eks opgaver som:

  • Serviceaftaler – Vi sørger for at dine installationer drifter optimalt.
  • Forebyggende drift- og vedligeholdelsesaftaler – Vi sørger for løbende at justere og optimere dine tekniske anlæg.
  • Adhoc opgaver 
  • Vejledning i hygiejniske installationer inden for WC, armature mm. VVS TIL PRIVATE


Alt indenfor serviceopgaver udskiftning af toilet, brusesæt, radiatorer og meget andet.
Vi ønsker at tilbyde dig en god oplevelse, når du vælger os til at udføre serviceopgaver. Vi følger løbende med i udviklingen inden for VVS området for at sikre at vi kan tilbyde tidssvarende løsninger til vores kunder. Vi står desuden inde for at vores samarbejdspartnere leverer samme høje service og kvalitet.

Skal du for eksempel have et nyt WC, kommer vi og udskifter dit gamle, som vi bortkører for dig. Vil du have et nyt, moderne brusesæt, der tilføjer lidt luksus til din hverdag, hjælper vi dig også med at udskifte det.

Vi kommer også og skifter dine gamle radiatorer ud, så du får en mere energieffektiv løsning.

Måske har du også overvejet gulvvarme som et alternativ til dine radiatorer? I så fald skal vi nok sørge for, at du får lagt gulvvarme, der giver behagelig, lune rum i din bolig.

Har du spørgsmål eller er du begyndt at fryse, skal du endelig tage fat i os. Vi går op i, at du som kunde får den bedste løsning til netop din opgave, så kontakt os endelige med en forespørgsel.HYGIEJNEGENNEMGANG

AF DIN VIRKSOMHED

Få en gennemgang af din virksomhed for at sikre at I har en optimal løsning inden for VVS.

MINDSK SYGEDAGE

Vi har lært af Covid-19, hvordan en virus eller bakterie kan lægge en hel virksomhed ned. Vi kan hjælpe med at reducere den risiko, med berøringsfri installationer.

KONTAKT OS NU FOR AT FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ JERES OPGAVE